Основно почистване

Меки настилки

Машинно изпиране. Процедурата може да се извършви по следните начина:

Единия от начин на почистване се използват еднодискова машина,професионални препарати и водосмукачка.Като първоначално настилките се обезпрашават и се отстраняват по-едрите замърсявания.

След като силните замърсявания са премахнати в материята ръчно се втрива професионален препарат.

Той с помощта на еднодискова машина и водосмукачка премахват всички останали замърсявания. Обекта на почистване остава чист и леко влажна..

Изпиране с екстрактор е припорачително при почистване на дивани, фотьойли, столове, табуретки и друга мека мебел. Изпирането чрез екстракция е доста ефективно при силно замърсени текстилни повърхности, чрез този метод на почистване се премахват петна от почти всякакво естество, материята възвръща своите цветове, остава полусуха и придобива приятен аромат.

Твърди настилки

Машинно почистване. Процедурата се извършва чрез еднодискова машина, водосмукачка и професионален препарат.

Първоначално настилките се обработва с прахосмукачка като се почистват по-едрите замърсявания.

Вече настилката е готова за чистене с еднодискова машина.Благодарение на високите обороти на машината препарата успява да проникне в дълбочина и да изчисти дълбоките замърсявания.След това с водосмукачката се изсмуква препарата заедно със замърсяването. Нанасяне на запечатка

След почистване на подовата настилка, в зависимост от нейния вид, се нанася полимерна защитна емулсия – запечатка. Запечатката се налага на няколко слоя, в зависимост от абсорбцията на материала. Така настилката бива предпазена от проникване на влага и намалява риска от появата на мухъл и плесен също така удължава живота и като запазва естествения цвят на настилката.

Витрини, прозорци и дограма

Измиване на прозорци и дограми.

Алеза ЕООД може да Ви предложи както абонаментно така и еднократно качествено почистване на вашите витрини. За да Ви видят по-добре моля свържете се с нас.