Предлагани от нас услуги

Алеза ЕООД обхваща голям диапазон от услуги за професионално почистване и гарантира за професионалното им изпълнение.

Основно почистване

Меки настилки

Машинно изпиране. Процедурата може да се извършви по следните начина:

Единия от начин на почистване се използват еднодискова машина,професионални препарати и водосмукачка.Като първоначално настилките се обезпрашават и се отстраняват по-едрите замърсявания.

След като силните замърсявания са премахнати в материята ръчно се втрива професионален препарат.

Той с помощта на еднодискова машина и водосмукачка премахват всички останали замърсявания. Обекта на почистване остава чист и леко влажна..

Изпиране с екстрактор е припорачително при почистване на дивани, фотьойли, столове, табуретки и друга мека мебел. Изпирането чрез екстракция е доста ефективно при силно замърсени текстилни повърхности, чрез този метод на почистване се премахват петна от почти всякакво естество, материята възвръща своите цветове, остава полусуха и придобива приятен аромат.

Твърди настилки

Машинно почистване. Процедурата се извършва чрез еднодискова машина, водосмукачка и професионален препарат.

Първоначално настилките се обработва с прахосмукачка като се почистват по-едрите замърсявания.

Вече настилката е готова за чистене с еднодискова машина.Благодарение на високите обороти на машината препарата успява да проникне в дълбочина и да изчисти дълбоките замърсявания.След това с водосмукачката се изсмуква препарата заедно със замърсяването. Нанасяне на запечатка

След почистване на подовата настилка, в зависимост от нейния вид, се нанася полимерна защитна емулсия – запечатка. Запечатката се налага на няколко слоя, в зависимост от абсорбцията на материала. Така настилката бива предпазена от проникване на влага и намалява риска от появата на мухъл и плесен също така удължава живота и като запазва естествения цвят на настилката.

Витрини, прозорци и дограма

Измиване на прозорци и дограми.

Алеза ЕООД може да Ви предложи както абонаментно така и еднократно качествено почистване на вашите витрини. За да Ви видят по-добре моля свържете се с нас.

Абонаментно почистване

Услугата “АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ” на Алеза се извършва, с цел да направим средата в която работите или живеете да бъде по-чиста и благоприятна за вашето ежедневие. Ето и част от услугите, който може да Ви предложим за да постигнем желания ефект:

- измиване и измитане на твърди настилки
- прахосмучене на меки настилки
- почистване на входни части и врати
- премахване на петна от мека мебел
- поддържащо измиване на стъкла и дограма
- почистване, дезинфекция и ароматизирване на санитарни помещения
- забърсване на прах
- събиране и изхвърляне на отпадъци от кошчета и др.
- зареждане на санитарни помещения с консумативи
- както и цялостна поддръжка на вашата градина и двор

Алеза ЕООД може да Ви предложи целодневно или почасово професионално почистване на вашия имот. Услугите от този вид се изготвят индивидуално за всеки клиент за да може да се съобразим с него и да не нарушаваме личното спокойствието на клиента на работното му място или дом.

Почистване след строителство или ремонт

След приключване на ремонта, винаги остава много боклук и строителни отпадъци. Самото почистване отнема голямо количество време време и труд, поради тази причина, повечето разумни хора прибягват до услугите на професионалист.

Алеза можем да почистим вашия имот след строителни и ремонтни дейности, което включва премахване на специфични замърсявания и премахването на строителни отпадъци. Използването на професионални препарати и професионална почистваща техника ни помага ефективно да почистим замърсените повърхности, без да ги повредим и да удължим техния живота.

Озеленяване на имот

Алеза ЕООД предлагаме и услуги в озеленяването на градини и дворове.

За да изглеждат добре зелени площи се нуждаят от постоянни и комплексни грижи.Ние можем да се грижим за тях от създаването им, ежегодно през цялата годината.За да бъде красива градината тя трябва да бъде чиста и подредена. За това е нужно да се коси, плеви, окопава и храстите да бъдат подрязвани и оформяни. При смяната на сезоните е нужно да се извършват подготвителни и защитни дейности в градината за нейното бъдещо развитие.