За нас

Алеза ЕООД е фирма ориентирана към професионално почистване, поддръжка и озеленяване на имоти. Ние можем да ви предложим редица от полезни и гъвкави решения за Вашия имот. Фирма Алеза ЕООД е млада, бързо развиваща се компания, ние работим добре както и с големи организации така и с малки офиси и частни домове, желанието да бъдете наш доволен клиент е основният ни стимул. Коректността и качеството на предлаганите услуги са ключови  понятия и приоритет в дейността на Алеза ЕООД. Целта ни е дългосрочно сътрудничество, съвместна работа и допълнителни услуги които можем да ви предоставим.

Освен стандартните услуги за почистване и поддръжка, ние можем да ви предоставим ред предложения за превръщането на имота Ви в „зелен“ и да оптимизираме разходите му. Може да оставите в наши ръце всякаква хигиенна нужда за Вашия офис, както и заплащане на всякакъв види сервизни такси.

В Европа средния експлоатационен период на една сграда е между 70  и 100 години, целта ни е да отговаряме точно за тези години живот на  вашата имот, като създадем цялостна управленска система с която да запазим или вдигнем цената на му. Това което се правим при управление на имот е:

- енергийна ефективност
- ниска аварийност
- висок имидж
- гарантиране на стандарт
- прозрачност на разходите

Затова позволете да напишем историята на Вашия имот.

С уважение от екипа на Алеза ЕООД.